foto

Nanako Macušima

  • nar. 13.10.1973 (46 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mačida-kun no sekai
2018 Inori no maku ga oriru toki
Júkan hótei: Seven days (TV film)
2015 Oriento kjúkó sacudžin džiken (TV film)
2014 Léto s Marnie
2013 Slaměný štít
2011 Inu to anata no monogatari: Inu no eiga
2010 Gósuto
2007 Bizanee
2006 Inugamike no ičizoku
2005 Hotaru no haka (TV film)
Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
2000 Poppugurûpu koroshiya
Whiteout
1999 Ring 2
1998 Ring
1997 Koi to hanabi to kanranša
Konna koi no hanaši (TV film)
1995 Heart ni S (TV film)

TV seriály

2020 Tódori Nozaki Šúhei (TV seriál)
2019 Nacuzora (TV seriál)
2018 Kansajaku Nozaki Šúhei (TV seriál)
2017 Onna no Kunshou (TV seriál)
2016 Eigjó-bučó Kira nacuko (TV seriál)
Suna no tó: Širi Sugita rindžin (TV seriál)
2015 Red Cross: Onnatači no akagami (TV seriál)
2013 Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
2012 Rakkí sebun (TV seriál)
2011 Kaseifu no Mita (TV seriál)
2009 Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
2007 Hana jori dango 2 (TV seriál)
2005 Hana jori dango (TV seriál)
Iza džošikósei nihoniči ketteisen (S01E08)
Battle F4 kaisan!! (S01E07)
Daiharan iššoku sokuhacu no sankaku kankei (S01E06)
další epizody (8)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
2000 Hjakunen no monogatari (TV seriál)
Jamato nadešiko (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Kóri no sekai (TV seriál)
Madžo no džóken (TV seriál)
1998 GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Sweet Season (TV seriál)
1997 Kimi ga jinsei no toki (TV seriál)
Shinryonaikai Ryoko (TV seriál)
1996 Himawari (TV seriál)
1993 Onegai Darling (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce