foto

Alexis Zegerman

  • nar. 1977
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neposlušnost
2013 Šestnáct
2012 Wedding Video, The
2011 Albatros
2009 Bouře
Výhrůžky smrtí (TV film)
2008 Happy-Go-Lucky

TV seriály

2013 Southcliffe (TV seriál)
Light Falls (E02)
2002 Strange (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace