foto

Alexis Zegerman

  • nar. 1977
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neposlušnost
2013 Šestnáct
2012 Wedding Video, The
2011 Albatros
2009 Bouře
U Be Dead (TV film)
2008 Happy-Go-Lucky

TV seriály

2013 Southcliffe (TV seriál)
Light Falls (E02)
2002 Strange (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace