foto

Dave Freeman

  • nar. 22.8.1922
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.3.2005 (82 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Bedfull of Foreigners, A - divadelní hra
Posteľ plná hostí (TV film) - divadelní hra
1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1991 Hier kocht der Chef (TV film) - divadelní hra
1975 Carry On Behind
1970 Carry On Again Christmas (TV film)
1967 Rocket to the Moon

TV seriály

1990 Ha die Pa! (TV seriál)
1981 Carry on Laughing (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1979 Terry and June (TV seriál)
1978 Bernie (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
1976 Howerd Confessions, The (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
1969 Dustbinmen, The (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
1960 Arthur's Treasured Volumes (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Idiot Weekly, Price 2d, The (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

TV pořady

1957 Salute to Show Business (TV pořad)
1955 Great Scott, It's Maynard (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1967 Prkno

TV seriály

1960 Citizen James (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Hancock's Half Hour (TV seriál)

Dokumentární

2002 Living Famously (TV seriál)
1998 What's a Carry On? (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky