foto

Jeremy Clyde

  • nar. 22.3.1941 (78 let)
    Dorney, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Albert: The Power Behind Victoria (TV film)
2012 Candle to Water
2005 Derailed (TV film)
Vzpoura
2002 Doktor Živago (TV film)
The Falklands Play (TV film)
2001 Bodywork
Mušketýr
1998 Taggart: Promlčený případ (TV film)
Takové anglické manželství (TV film)
1997 The Moth (TV film)
1993 Kaspar Hauser
Rozhádaní dědicové
1991 Aimée (TV film)
1989 Dobrodružství Viléma Tella
Wilt
1985 Importance of Being Earnest, The (TV film)
1983 Invitation to the Wedding
1982 Charles & Diana: A Royal Love Story (TV film)
For the Love of Egypt (TV film)
1979 Ffolkes
Schalken the Painter (TV film)
1977 Bankéři
1975 Moll Flanders (TV film)
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The

TV seriály

2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Charity Begins At Home (S01E07)
2007 Moje rodina (TV seriál)
Ego přistálo (S07E01)
2005 Love Soup (TV seriál)
The Green Green Grass (TV seriál)
2004 Deník Alana Clarka (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
2000 Chambers (TV seriál)
1999 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Škrtičův les (S02E02)
1998 The Young Person's Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1997 Noemova archa (TV seriál)
1995 Is It Legal? (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Mstitel (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Chillers (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1988 Campaign (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Villém Tell (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
The Year of the French (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Lady Killers (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Disraeli (TV seriál)
Sexton Blake and the Demon God (TV seriál)
1977 Children of the New Forest, The (TV seriál)
Jubilee (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
Supernatural (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 How Green Was My Valley (TV seriál)
Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Vienna 1900 (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Tales of Unease (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Dokumentární

1999 Colour of Justice, The (TV film)

Host

TV pořady

1968 Julie London Special, The (TV pořad)
1962 The Andy Williams Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace