foto

Hitomi Sató

  • nar. 10.10.1979 (40 let)
    Nagoja, Aiči, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kjódžó (TV film)
2017 Madou After the Rain
2016 HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
Uragiri no mači
2015 Fufu Nikki
2011 Rokku: Wanko no shima
2010 Samurajský pudink
2009 Jódžú Mamešiba
Kanna-san, Daiseikou Desu!
2008 Happy datsu
Kiri no Hi (TV film)
Nonko
2007 Deru Toko Demasho! (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 48 (TV film)
Serendip no Kiseki (TV film)
2006 Akai kiseki (TV film)
Limit of Love: Umizaru
2005 Asuka e, Soshite Mada Minu Ko e (TV film)
Kūchū buranko (TV film)
Tenka sóran (TV film)
2004 Inazuma Lucy
2003 Dopperugengā
2002 Království koček
2001 Minna no ie
Puratonikku sekusu
1999 Ring 2
1998 Rakuen eno hashi (TV film)
Ring
1997 Baunsu ko gaurusu

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Kinó nani tabeta? (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Semiotoko (TV seriál)
W Kenkei no higeki (TV seriál)
Joninme no onna: Ičizu na onna (E04)
Futarime no onna: Šitataka na onna (E02)
Hitorime no onna: Jurusanai onna (E01)
Wagaja no himicu (TV seriál)
2018 Himo Men (TV seriál)
Oh My Jump! (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2016 Hayako Sensei, Kekkon Surutte Honto Desu Ka? (TV seriál)
Kuroi džúnin no onna (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Uragiri no mači (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Bar remon háto (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na 2 (TV seriál)
2014 Arasa chan Mushuusei (TV seriál)
Sayonara Watashi (TV seriál)
Watašitači ga puropózu sarenai no ni wa, 101 no rijú ga atte da na (TV seriál)
2013 Shûden Gohan (TV seriál)
2012 Dâti mama! (TV seriál)
Džikken keidži Totori (TV seriál)
Kaitakushatachi (TV seriál)
Seinaru Kaibutsutachi (TV seriál)
Suteppufazâ suteppu (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Ohisama (TV seriál)
2010 Genya (TV seriál)
2009 Hikon Domei (TV seriál)
Mama-san Volley de Tsukamaete (TV seriál)
2008 Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
Toppu Serusu (TV seriál)
Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
2007 Kaze no hate (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
2006 Bjakujakó (TV seriál)
Hanayome wa Yakudoshi (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
Nanairo no Obanzai (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Násuman ga juku (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
Suna no utsuwa (TV seriál)
2003 Dokushin 3 (TV seriál)
Icumo futari de (TV seriál)
2000 Hanamura Daisuke (TV seriál)
1999 Asuka (TV seriál)
Border (TV seriál)
Kawaii dake ja dame kashira (TV seriál)
1998 Osorubeshi! Otonashi Karensan (TV seriál)
Seizetsu! Yome Shuuto Senso Rasetsu no Ie (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
1996 Iguana no musume (TV seriál)
Tsubasa wo Kudasai! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky