foto

Kjóko Fukada

  • nar. 2.11.1982 (36 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Kyoko Fukada se narodila 2. listopadu 1982 v Tokiu. V současnosti je populární herečkou a zpěvačkou. Je známá pod přezdívkou Fukakyon.

K hraní se poprvé dostala v roce 1997, kdy se objevila v seriálu SORE GA KOTAE DA! Větší roli získala ale až o dva roky později ve filmu RINGU 2. Od té doby je Kyoko pravidelně obsazována do filmů a seriálů.

V roce 1999 vydala své debutové hudební album DEAR, které následovalo několik dalších hitů, ale časem se začala více soustředit na svou kariéru herečky.

Sesshoumaru

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sora tobu Taija
2016 Jo ni mo kimjó na monogatari 16: Aki no tokubecuhen (TV film)
Čókósoku! Sankin kótai returns
2015 Joker Game
2014 Idainaru, šurarabon
Kyabin Atendanto Keiji: Nyu Yoku Satsujin Jiken (TV film)
Toi Yakusoku (TV film)
Čókósoku! Sankin kótai
2013 Roommate
2011 Joake no mači de
Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo: The movie – Kačidokibaši o heisa sejo!
Second Virgin
Sutekina kanashibari
Tōfu kozō
Wairudo 7
2010 Renai Gikyoku: Watashi to koi ni ochitekudasai
2009 Jattáman
Kurobe no taijó (TV film)
Ururu no mori no monogatari
2007 Aoi Hitomi to Nuage (TV film)
Ikiru (TV film)
Kimi ga Kureta Natsu (TV film)
Watashi no Atama no Naka no Keshigomu (TV film)
2006 Akai kiseki (TV film)
Inugamike no ičizoku
2005 Tenši
Umeko (TV film)
2004 Tokugawa Tsunayoshi - Inu to Yobareta Otoko (TV film)
Šimocuma monogatari
2003 Ašura no gotoku
Futari (TV film)
2002 Loutky
2000 Shisha no gakuensai
Tengoku ni ichiban chikai otoko special (TV film)
1999 Ring 2

TV seriály

2019 Hadžimete koi o šita hi ni jomu hanaši (TV seriál)
2018 Tonari no Kazoku wa Aoku Mieru (TV seriál)
2017 Gekokujo Juken (TV seriál)
Hello Harinezumi (TV seriál)
2016 Dame na wataši ni koišite kudasai (TV seriál)
2015 Sekando Rabu (TV seriál)
2014 Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
2013 Namonaki Doku (TV seriál)
2012 Taira no Kiyomori (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2010 Genya (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
Sekando bajin (TV seriál)
2009 Kareinaru supai (TV seriál)
Sengyou Shufu Tantei ~ Watashi wa Shadow (TV seriál)
2008 Gakkó dža ošierarenai! (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
2007 Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
2005 Fugoh Keiji (TV seriál)
Shiawase ni Naritai! (TV seriál)
2004 Minami kun no koibito (TV seriál)
Xmas nante daikirai (TV seriál)
2003 Hakoiri Musume (TV seriál)
2002 Peurenjeu (TV seriál)
Remote (TV seriál)
Rimōto (TV seriál)
2001 Fighting Girl (TV seriál)
Strawberry on the Shortcake (TV seriál)
2000 Imagine (TV seriál)
1999 Oni no sumika (TV seriál)
To heart: koishite shinitai (TV seriál)
1998 Kami-sama mó sukoši dake (TV seriál)
News no onna (TV seriál)
1997 Sore ga kotae da! (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace