foto

Spencer Susser

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Spencer Susser (1974) je režisér, scenárista a jediný Američan v jinak australském společenství Blue-Tongue Films. Natočil šest krátkých filmů, z nichž nejznámější je Miluju Saru Jane, za nějž získal řadu ocenění. Jeho celovečerní film Hersher (2010), k němuž stejně jako k Miluju Saru Jane napsal scénář společně s Davidem Michôdem, byl uveden v soutěži festivalu v Sundance.

Festival krátkých filmů Praha

Režijní filmografie

Filmy

2016 Shiny
2013 Kapitán
2012 Eugene
2011 Das Grauen kommt um Mitternacht
2010 Syčák Hesher
2008 Miluju Saru Jane
2005 Milostný příběh
2003 Roughing up the Witness

TV seriály

2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Blood Pressure (S02E01)

Dokumentární

2001 R2-D2: Beneath the Dome (TV film)

Hudební videoklipy

2012 Lana Del Rey - Summertime Sadness (hudební videoklip)
2005 The Offspring Complete Music Video Collection (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2016 Shiny

TV pořady

2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Největší showman
2016 Shiny

Producentská filmografie

Filmy

2016 Shiny

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace