foto

Gabriella Pession

  • nar. 2.11.1977 (41 let)
    Daytona, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Gabriella se narodila na Floride a dětství prožila ve Spojených Státech. V jejích šesti letech se rodina přestěhovala do Itálie, kde Gabriella dokončila studia a také začala s krasobruslením. Itálii reprezentovala na několika mezinárodních soutěžích, např. ve Švédsku, východní Evropě nebo Rusku. V roce 1992, když byla v St. Petersburgu, začala tančit balet. V 15-ti letech měla však nehodu, která ukončila její skvělou kariéru krasobruslařky. Tančit nepřestala.

Po ukončení kariéry odjela do Austrálie (Brisbanu) a tam začala navštěvovat Univerzitu Shafston. To jí pomohlo ke zdokonalení se v anglickém jazyce. Kromě angličtiny a italštiny se Gabriella plynule domluví také španělsky a německy. Když se vrátila do Itálie, přihlásila se na univerzitu v Miláně, na studium filozofie a umění. V této době přichází její první film AMICHE DAVVERO. Poté se odstěhovala do Říma, kde v herecké kariéře pokračovala.

V roce 2008 získala Gabriella cenu za nejlepší herečku ze seriálu CAPRI a CAPRI 2. Tento seriál se v Itálii stal jedním z nejpopulárnějších. I když je Gabriella velmi zaneprázdněná kvůli práci, občas si na sebe čas najde. Ve volném čase jede do Los Angeles, kde studuje herectví a zdokonaluje se v angličtině. Během její poslední cesty v roce 2007 se sešla s nejlepšími agenty, manažery a producenty a vytvořila tým, který ji reprezentuje nejen ve státech, ale po celém světě.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Se son rose
2012 Cesare Mori - Il prefetto di ferro (TV film)
2011 Ex - Amici come prima!
Kde najdeš někoho, jako jsem já? (TV film)
2009 Due partite
Lo smemorato di Collegno (TV film)
Mannaggia alla miseria (TV film)
Oggi sposi
2008 Mejor que nunca
2007 13 růží
Graffio di tigre (TV film)
Milano Palermo - Il ritorno
2006 Crimini: Rapidamente (TV film)
2005 Dokonalý muž
2004 Amore è eterno finché dura, L'
2003 Enzo Ferrari (TV film)
2001 Verità, vi prego, sull'amore, La
2000 Voci
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Ferdinando e Carolina
Pesce innamorato, Il
1998 Amiche davvero!! (TV film)
1997 Fuochi d'artificio

TV seriály

2016 Il sistema (TV seriál)
La Porta Rossa (TV seriál)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Team: Part Two (S02E12)
The Team: Part One (S02E11)
The Long Way Home (S02E10)
další epizody (12)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
Desperation & Desperados (S01E08)
další epizody (10)
2011 Rossella (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
Oběť (S01E12)
2006 Capri (TV seriál)
2005 Il capitano (TV seriál)
2004 Síla intrik (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
1999 Fine secolo (TV seriál)
Giornalisti (TV seriál)
1998 Cronaca nera (TV seriál)

Dokumentární

2010 L'ultimo gattopardo: Ritratto di Goffredo Lombardo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace