foto

Steven R. McQueen

  • nar. 13.7.1988 (29 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vnuk herce Steva McQueena se narodil v Los Angeles. V poslední době pobývá v Atlantě, kde natáčí televizní seriál "The Vampire Diaries". McQueen je dosud známý především z televizní obrazovky ("Everwood", "Minutemen", "Kriminálka Miami", "Beze stopy", "Numbers" a "Operace Threshold"). Na velkém plátně se objevil v nezávislém snímku Club Soda. Je zdatný v bojových uměních a kickboxu, hraje hokej a jezdí na koni.

Zdroj: Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2010 Piraňa 3D
2008 Minuteman (TV film)
2007 Příběhy z USA
2006 Club Soda

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
Justice (S03E21)
Hit Me (S03E13)
Knocked the Family Right Out (S03E11)
Chicago Fire (TV seriál)
A Real Wake-Up Call (S05E02)
The Hose or the Animal (S05E01)
Superhero (S04E23)
další epizody (16)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
Short and Fat (S04E09)
When Tortoises Fly (S04E08)
Sharp Elbows (S04E07)
další epizody (9)
Upíří deníky (TV seriál)
I'm Thinking of You All the While (S06E22)
The Downward Spiral (S06E16)
Stay (S06E14)
další epizody (5)
2014 Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
I Alone (S06E09)
The More You Ignore Me, the Closer I Get (S06E06)
další epizody (18)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Dead Man on Campus (S05E08)
Death and the Maiden (S05E07)
Handle with Care (S05E06)
další epizody (16)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
My Brother's Keeper (S04E07)
We All Go a Little Mad Sometimes (S04E06)
další epizody (16)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
Smells Like Teen Spirit (S03E06)
The Reckoning (S03E05)
další epizody (14)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (20)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
162 Candles (S01E08)
další epizody (10)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Atomové číslo 33 (S04E16)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Ukradené dítě (S07E08)
2005 Threshold (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)

Dokumentární

2014 Já, Steve McQueen
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace