foto

Luk Wyns

  • nar. 23.1.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Spider in the Web
2016 Crimi Clowns 2.0: Uitschot
2011 Noordzee, Texas
2004 Suske en Wiske: De duistere diamant
1999 Vergeten straat
1992 Boys
1983 Geschiedenis mijner jeugd (TV film)

TV seriály

2016 Coppers (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
2008 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (9)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1993 Familie Backeljau (TV seriál)
1992 Wet van Wijns, De (TV seriál)
1989 Oei (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Crimi Clowns 2.0: Uitschot

TV seriály

2012 Crimi Clowns (TV seriál)
1992 Wet van Wijns, De (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky