foto

Peter Van den Begin

  • nar. 25.10.1964 (56 let)
    Berchem, Flanders, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 L'Ennemi
2019 Adoration
The Barefoot Emperor
2017 De dag dat mijn huis viel
Mrtvý úhel
Storm a tajné psaní
2016 Everybody Happy
Král Belgičanů
2015 D'Ardennen
2014 Bowling Balls
Kenau: Bojovnice z Harlemu
Prázdnota
2013 Frits & Franky
2012 Do toho, Eddy!
Meneer Braker (TV film)
2010 Frits en Freddy
2009 Anubis en de wraak van Arghus
2008 Wit licht
Zatemnění mysli
2007 Firmin
2005 Gilles
Lepel
Vet hard
Štěstí těch druhých
2004 10 jaar leuven kort
Erik v zemi hmyzu
Suske en Wiske: De duistere diamant
2003 Hotel Bellevue (TV film)
Team Spirit 2
Verder dan de maan
2002 Hop
2001 De verlossing
2000 Bruxelles mon amour
Maria
Plop in de wolken
Team Spirit
Zoenzucht (TV film)
1999 Film 1
Kaas
Wooww
1998 Dief!
Le bal masqué
Verbrande aarde
1996 Alles moet weg
1995 Hoogste tijd
1993 Le Septième ciel
1986 Paniekzaaiers

TV seriály

2020 Hollands Hoop (TV seriál)
De Slager van Hensema (S03E08)
Weed Is Greed (S03E07)
Purple Haze (S03E06)
další epizody (8)
2019 Studio Tarara (TV seriál)
2017 Tabula rasa (TV seriál)
Het bos door de bomen (E08)
Wally (E07)
De Berenput (E06)
další epizody (8)
Hollands Hoop (TV seriál)
Killer Couple (S02E08)
Hero pose (S02E07)
Grensgeval (S02E06)
další epizody (8)
2015 Kuplířka (TV seriál)
Gedreven tot waanzin (S04E08)
2014 Hollands Hoop (TV seriál)
Sea of Green (S01E08)
Onder de groene zoden (S01E07)
Woeste Wieken (S01E06)
další epizody (8)
2008 Fans (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2005 Enneagram (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2001 Raf en Ronny III (TV seriál)
1999 Raf en Ronny II (TV seriál)
1997 Windkracht 10 (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
Kulderzipken (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)
1991 Bossen van Vlaanderen, De (TV seriál)

Dokumentární

2019 Surrealistic Nightmares: An In-depth Look at Walloon Horror Cinema

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky