foto

Joe Tucker

  • nar. 1966
    Leicester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Greed
2010 Treacle Jr.
2009 Lovci (TV film)
2008 Bronson
2004 Špinavá válka (TV film)
2002 Všechno nebo nic
2001 Láva
1997 Na vážno
Under the Skin
1996 Tajnosti a lži
1994 Open Fire (TV film)
Zajatci

TV seriály

2019 Černobyl (TV seriál)
Please Remain Calm (E02)
2015 Frankensteinova kronika (TV seriál)
All the Lost Children (S01E03)
A World Without God (S01E01)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Les Catacombes (E08)
Opéra (E07)
Le Marais (E06)
další epizody (4)
2004 Bodies (TV seriál)
Thing Called Love, A (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Slepá spravedlnost (S01E03)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
Touching Evil II (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Hudební videoklipy

1991 Prince & The New Power Generation - Gett Off (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2001 Láva

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky