foto

Marta Pulk

  • nar. 6.4.1988 (32 let)
    Pärnu, Estonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Äralend
2014 Roosa kampsun
See õige (studentský film)
Třešňový tabák
2013 Mereröövlimäng (studentský film)
Viimane Romeo
2011 Kõks
Ämblikud 4500 aastat tagasi
2010 Ninja (studentský film)
Põrgu ekspress (studentský film)
2009 Tort

Dokumentární

2011 Must kast (TV film)
Nový svět

Režijní filmografie

Filmy

2018 Omad

Dokumentární

2019 Aasta täis draamat
Kodumaa karjed
2017 Zoopark
2015 Lusmägi Incorporated

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Omad

Dokumentární

2019 Aasta täis draamat
2017 Zoopark

Producentská filmografie

Dokumentární

2019 Kodumaa karjed
2017 Zoopark

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky