foto

Noel Edmonds

  • nar. 22.12.1948 (71 let)
    lford, Essex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Noel's Christmas Presents (TV film)
1986 Noel Edmonds Show, The (TV film)

TV seriály

2004 Show Catherine Tateové (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál) - a.z.
1988 Noel Edmonds Saturday Roadshow, The (TV seriál)
1985 Telly Addicts (TV seriál)
1981 The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 I Am Your Father - a.z.
Now More Than Ever: The History of Chicago
2006 Blondie: One Way or Another (TV film) - a.z.
TV's 50 Greatest Stars (TV film)
2004 Curse of Noel Edmonds, The (TV film) - a.z.
2002 Timeshift (TV seriál) - a.z.
2001 I Love Christmas (TV film)
2000 I Love a 1970's Christmas (TV film) - a.z.
1998 'Red Dwarf' A-Z (TV film)
1982 Saturday Superstore (TV seriál)
1981 Forty Minutes (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 All Round to Mrs. Brown's (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2007 Comic Relief 2007: The Big One (TV pořad)
2006 Screenwipe (TV pořad) - a.z.
The ONE Show (TV pořad)
2005 Friday Night Project, The (TV pořad)
2004 Big Fat Quiz of the Year, The (TV pořad) - a.z.
Bob Monkhouse: A BAFTA Tribute (TV pořad)
Jeremy Vine Meets... (TV pořad) - a.z.
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Lorraine (TV pořad)
TV Burp (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1993 Live & Kicking (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1986 Royal Variety Show, The (TV pořad)
1983 The Time of Your Life (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
Newsnight (TV pořad)
1979 Royal Variety Performance 1979, The (TV pořad)
1978 Top Gear (TV pořad)
1973 Disney Time (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky