foto

Joan Peart

  • nar. 3.5.1917
    Prestwich, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.3.1989 (71 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
1972 General Hospital (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 Walk a Crooked Mile (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky