foto

Dinah Anne Rogers

  • nar. 27.5.1932 (88 let)
    Lewisham, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 P.A.S.T.
1977 Drak Elliot
1972 Get to Know Your Rabbit
1971 Private Duty Nurses
1965 Podivné manželství
1964 My Fair Lady
1956 Alias John Preston
Secret Tent, The

TV seriály

1982 Matt Houston (TV seriál)
Romance Theatre (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
1977 Hunter (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1956 One Family (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)

Dokumentární

1994 Silver Star!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky