foto

Tom Criddle

  • nar. 9.3.1928
    Edmonton, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.3.2008 (79 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 The Man Who Had Power Over Women

TV seriály

1990 TECX (TV seriál)
1976 Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Oil Strike North (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1973 Centre Play (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1966 Conflict (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Saki (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 Somerset Maugham Hour (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky