foto

Humphrey Lyttelton

  • nar. 23.5.1921
    Windsor, Berkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.4.2008 (86 let)
    Barnet, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1957 The Tommy Steele Story

TV seriály

1967 Dee Time (TV seriál)

Dokumentární

2014 A Life in the Death of Joe Meek
2006 Story of Light Entertainment, The (TV seriál)
2005 Jazz Britannia (TV seriál)
2003 Blues (TV seriál)
2002 Timeshift (TV seriál)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál)
1993 One Foot in the Past (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)
1973 Book Programme, The (TV seriál)
1958 Monitor (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1972 Musikladen (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 In Concert (TV pořad)
Looks Familiar (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
The Celebrity Game (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1958 Music Shop (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)
1955 Off the Record (TV pořad)
1948 Who Said That? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky