foto

Marek Żerański

  • nar. 7.7.1977 (43 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jak zostałem gangsterem. Historia prawdziwa
2000 Egoisté
1994 Navrátilec (TV film)

TV seriály

2018 Na dobre i na złe (TV seriál)
Życie po życiu (S20E08)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Szwadron (E11)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Anna (S01E06)
Trzeci oficer (TV seriál)
Twarzą w twarz (E07)
Kryminalni (TV seriál)
Złodziej tożsamości (S08E01)
2007 Biuro kryminalne (TV seriál)
Sposób na awans (S02E07)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 9 (S05E09)
Episode 7 (S05E07)
Episode 5 (S05E05)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Na przystanku (S09E27)
2006 Mrok (TV seriál)
Miłość może zabić (E04)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 20 (S03E20)
2001 Na dobre i na złe (TV seriál)
Zagadkowa przypadłość (S03E31)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky