foto

Robert Hunter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Do Not Disturb
Tomorrow at Ten
1964 Das Verrätertor
1959 Big Operator, The
1958 A Woman of Mystery
Uncle Harry (TV film)
1957 Busman's Honeymoon (TV film)
The Crooked Sky
The Hands (TV film)
1956 Desatero přikázání
1955 Merry Wives of Windsor, The (TV film)
So This Is Paris
The Purple Mask
Woman for Joe, The
1954 Phantom of the Rue Morgue
Sign of the Pagan
The Men of Sherwood Forest
1953 49th Man, The
The Desert Song
1952 Vysoké nebe
1951 Target Unknown
The Golden Horde

TV seriály

1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 City Beneath the Sea (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Old Curiosity Shop (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Amelia (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
The Small House at Allington (TV seriál)
1959 Infamous John Friend, The (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
The Diary of Samuel Pepys (TV seriál)
1957 Kenilworth (TV seriál)
Time of Day, A (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky