foto

Frank Santorelli

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Koření života
2005 Mafiánské hity
2003 Crooked Lines
2000 Fotr je lotr

TV seriály

2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Chovej se jako chlap (S06E17)
2006 Bratrství (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Osvobozený (S05E04)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chladnokrevná msta (S05E10)
Čas idylického štěstí (S05E07)
Kde je Johnny? (S05E03)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Obyčejný den v Las Vegas (S01E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tulák (S03E06)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
Škodlivý vliv televize (S04E07)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
další epizody (4)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Odborný názor (S03E07)
Univerzita (S03E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
For Love or Money (S12E03)
1999 Providence (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Legenda o Tennessee Moltisantim (S01E08)
Smíření (S01E06)
14 metrů na délku (S01E02)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Vrátný zvoní dvakrát (S04E10)

Host

TV pořady

2001 Late Friday (TV pořad)
1995 HBO Comedy Showcase (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace