foto

Dossy Peabody

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Manažeři
2007 On Broadway
2005 Mafiánské hity
Turntable
2001 Dirt Boy
2000 Something Sweet
1999 Přízraky ze snů
1998 Zakázaná touha
1996 Čarodějky ze Salemu
1990 Mořské panny
1988 Jenny's Song (TV film)

TV seriály

1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

2015 Život s Lincolnem (TV film)
2008 Louisa May Alcott (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky