foto

Nathan Hope

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Elsewhere

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
False Horizon (S02E03)
2019 Policajtky z L.A. (TV seriál)
Dangerous Minds (S01E09)
Odkaz (TV seriál)
Maybe I Should Start from the End (S01E08)
Titans (TV seriál)
Rose (S02E02)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Bude tráva (S03E10)
Gotham (TV seriál)
Trosky (S05E04)
2018 Lucifer (TV seriál)
Orange Is the New Maze (S03E19)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Rychlý prachy (S02E11)
Gotham (TV seriál)
Země nikoho (S04E22)
2017 Training Day (TV seriál)
S prstem na spoušti (E03)
Lucifer (TV seriál)
Welcome Back, Charlotte Richards (S03E05)
Gotham (TV seriál)
Jen ať si dají (S04E09)
2016 Lucifer (TV seriál)
Quid Pro Ho (S02E10)
Výlet do města nožů (S02E08)
Všechno přijde, Lucifere (S02E01)
další epizody (5)
Gotham (TV seriál)
Jdi za bílým králíkem (S03E06)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
L0M1S (S01E09)
Nebezpečný flirt (TV seriál)
ICU (E06)
IRL (E05)
Gotham (TV seriál)
Rudá kápě (S01E17)
2013 Cult (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
Sorry for Your Loss (E06)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Tak si pořídíme psa (E08)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ohnisko požáru (S02E05)
Nikita (TV seriál)
Coup de Grace (S01E13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Cavallino Rampante (S08E03)
2010 Žalobce a obhájce (TV seriál)
Dark Blue (TV seriál)
Brother's Keeper (S02E05)
Kriminálka New York (TV seriál)
Out of the Sky (S07E05)
Odložené případy (TV seriál)
Dvě svatby (S07E15)
2009 Dark Blue (TV seriál)
K-Town (S01E04)
Odložené případy (TV seriál)
Poslední dostih (S07E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zab mě, když to dokážeš (S09E15)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pro pocit štěstí (S09E02)

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Mlha
2004 Kdo je tvůj táta?
2003 Ubaleno v Kansasu
2001 Deník sexuálních obětí
Mimic 2
Suckers
2000 Hellraiser: Inferno
Proroctví: Černí andělé
1999 Nice Guys Sleep Alone

TV seriály

2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dám se zabít (S08E08)
Sbohem a šáteček (S08E07)
Smrt na sekeru (S08E05)
další epizody (7)
2006 Waterfront (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zabiják (S06E14)
Tatínkova holčička (S06E12)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matrjoška (S05E13)
Kdo zastřelil Sherlocka? (S05E11)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mea Culpa (S05E09)
Formality (S05E07)
Každá s každým (S05E05)
další epizody (9)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Strach a špína (S04E05)
2002 Fastlane (TV seriál)
Septuplets (TV seriál)

Dokumentární

2002 Searching for Debra Winger

TV pořady

2000 FanClub (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Elsewhere

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
#TeamLucifer (S01E12)
Svatý Lucifer (S01E11)
Taťka (S01E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky