foto

Christopher Denham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fast Color
The Amaranth
2017 Camera Obscura
2016 Hra peněz
2014 Prohnilá země
2012 Argo
Forgetting the Girl
The Bay
2011 Dívka z budoucnosti
Enter Nowhere
Restive
2010 Camp Hope
Prokletý ostrov
2009 Alexander the Last
Bottleworld
Dvojí hra
2008 Cesta
2007 Blackbird
Soukromá válka pana Wilsona
The Key to Reserva
Two Families (TV film)
2005 Dealbreaker
Headspace

TV seriály

2018 Miliardy (TV seriál)
Hell of a Ride (S03E04)
A Generation Too Late (S03E03)
The Wrong Maria Gonzalez (S03E02)
další epizody (4)
2017 Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Operace Davenport (E04)
Miliardy (TV seriál)
Ball in Hand (S02E12)
Golden Frog Time (S02E11)
Indian Four (S02E06)
další epizody (8)
2015 Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
Fatherland (S02E02)
Damnatio Memoriae (S02E01)
2014 Manhattan (TV seriál)
Perestroika (S01E13)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
další epizody (13)
2013 Deception (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Prokletí (S01E12)
Biče a lítost (S01E11)
Vina (S01E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
What's In The Box? (S04E22)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Doktor Jekyll a pan Hyde (S01E18)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Damaged (S04E11)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Oblast 51
2014 Preservation

Režijní filmografie

Filmy

2014 Preservation
2008 Home Movie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace