foto

Carmen Balagué

  • nar. 17.7.1952 (67 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Formas de jugar
Hablar
2013 Capa Caída
Un día especial
2012 Volare (TV film)
2011 La Trinca: biografia no autoritzada (TV film)
2009 Láska prochází žaludkem
2006 Va a ser que nadie es perfecto
2004 Cosas que hacen que la vida valga la pena
2001 Sagitario
Salvajes
Sin vergüenza
2000 Km. 0
Nosotras
1999 Mezi nohama
Pepe Guindo
Vše o mé matce
1998 El grito en el cielo
Nada en la nevera
Pez, El
1997 Completo confort
Perdona bonita, pero Lucas me quería a mí
Retrato de mujer con hombre al fondo
¿De qué se ríen las mujeres?
1996 Alma gitana
Láska vážně škodí zdraví
Pon un hombre en tu vida
África
1995 Boca a boca
1994 Todos los hombres sois iguales
1993 Mi hermano del alma
1992 Růžová omáčka
Yo me bajo en la próxima, ¿y usted?
1990 Contra el viento
1987 Calé

TV seriály

2019 Señoras del (h)AMPA (TV seriál)
2017 Maroko: Láska za válečných časů (TV seriál)
Los cañones del Gurugú (E13)
Solo tenemos una vida (E12)
La verdad por delante (E11)
další epizody (13)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
1996 Querido maestro (TV seriál)
1995 Pepa y Pepe (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
1990 Eva y Adán, agencia matrimonial (TV seriál)
1985 Platos rotos (TV seriál)

Dokumentární

2009 50 años de (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky