foto

Loles León

  • nar. 1.8.1950 (68 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 El mundo entero
Španělská královna
2011 Fuga de cerebros 2
2009 Fuga de cerebros
2005 Manuela
Od svítání mívám stání
2004 Asombroso mundo de Borjamari y Pocholo, El
Implicación
2003 Legenda o Cidovi
Uklidni se!
2002 Mluv s ní
2000 Almejas y mejillones
Mistrovské dílo
1999 Ruleta
Zatracené polovičky
1998 Dívka tvých snů
El grito en el cielo
1997 Amor de hombre
Duquesa roja, La
1996 Alma gitana
Libertarias
Muere, mi vida
1994 Mujer de tu vida 2: La mujer gafe, La (TV film)
Pasión turca, La
1993 El amante bilingüe
1992 Nahá spojka
1990 Don Juan, mi querido fantasma
Samé dukáty
Yo soy ésa
1989 Sempre Xonxa
Spoutej mě!
1988 Ženy na pokraji nervového zhroucení
1986 La rossa del bar
1983 Victoria! 2: El frenesí del 17
1979 Proces proti Katalánii

TV seriály

2018 Pequeñas coincidencias (TV seriál)
2015 Anclados (TV seriál)
2006 Fuera de control (TV seriál)
Manolo & Benito Corporeision (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
1999 Camino de Santiago (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
¿Para qué sirve un marido? (TV seriál)
1990 J.M. presenta (TV seriál)

Dokumentární

2011 Actrices (TV seriál)
2009 50 años de (TV seriál)
2002 ¿Quién es Alejandro Chomski?
1995 Un sueño de cine. Homenaje a Ana Belén (TV film)

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
2001 XV premios Goya (TV pořad)
2000 XIV premios Goya (TV pořad)
1999 XIII premios Goya (TV pořad)
1997 Crónicas marcianas (TV pořad)
XI premios Goya (TV pořad)
1996 Caiga quien caiga (TV pořad)
X premios Goya (TV pořad)
1995 IX premios Goya (TV pořad)
1993 VII premios Goya (TV pořad)
1992 VI premios Goya (TV pořad)
¡Hola Raffaella! (TV pořad)
1990 IV premios Goya (TV pořad)
1989 Waku waku (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2005 Manuela
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace