foto

Zohra Sehgal

  • nar. 27.4.1912
    Saharanpur, Britská Indie
  • zem. 10.7.2014 (102 let)
    Nové Dillí, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Bez cukru
Saawariya
2005 Chicken Tikka Masala
Královna koření
2004 Kaun Hai Jo Sapno Mein Aaya?
Veer-Zaara
2003 Saaya
Zítřek už možná nepřijde
2002 Anita a já
Blafuj jako Beckham
Chalo Ishq Ladaaye
2001 Landmark
Mystic Masseur, The
Někdy veselo někdy smutno
2000 Tera Jadoo Chal Gayaa
1999 Dillagi
Mé srdce už někomu patří
1998 Ze srdce...
1997 Tamanna
1993 Bhaji na pláži
1991 Masala
1989 Manika, une vie plus tard
1987 Partition
1986 Caravaggio
1985 Harém
1983 Honorární konzul
1973 Tales That Witness Madness
1969 The Guru
1968 Její pomsta
1967 Dlouhý souboj
1956 Heer
1950 Afsar
1946 Dharti Ke Lal

TV seriály

2001 Zindagi Kitni Khoobsoorat Hai (TV seriál)
1999 Khwahish (TV seriál)
1994 Little Napoleons (TV seriál)
1992 Firm Friends (TV seriál)
1987 Never Say Die (TV seriál)
1985 Tandoori Nights (TV seriál)
1984 Perla v koruně (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1977 Mind Your Language (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)

Dokumentární

1986 Man-Eaters of Kumaon (TV film)
1983 Courtesans of Bombay, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace