foto

Hope Lange

  • nar. 28.11.1931
    Redding Ridge, Connecticut, USA
  • zem. 19.12.2003 (72 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Vražedná lilie (TV film)
1995 Vražedné alibi
1994 Jasné nebezpečí
1993 Cooperstown (TV film)
Smrt před svítáním (TV film)
Vzkaz z Vietnamu (TV film)
1990 Julie a její milenci
1987 Ford: Muž a stroj (TV film)
1986 Modrý samet
1985 Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
Private Sessions (TV film)
1984 Finder of Lost Loves (TV film)
1983 I Am the Cheese
The Prodigal
1980 Day Christ Died, The (TV film)
Pleasure Palace (TV film)
1979 Like Normal People (TV film)
1977 Love Boat II, The (TV film)
1975 Secret Night Caller, The (TV film)
1974 Fer-de-Lance (TV film)
I Love You... Good-bye
Přání smrti
1973 500 Pound Jerk, The (TV film)
1972 That Certain Summer (TV film)
1970 Crowhaven Farm (TV film)
1968 Jigsaw
1963 Love Is a Ball
1962 Cyrano de Bergerac (TV film)
1961 Plná kapsa zázraků
Ztracená země
1959 The Best of Everything
1958 In Love and War
Mladí lvi
1957 Peyton Place
The True Story of Jesse James
1956 Zastávka v Kansasu

TV seriály

1989 Knight & Daye (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1971 The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1953 Back That Fact (TV seriál)

Dokumentární

2000 Backstory (TV seriál)
1986 NBC 60th Anniversary Celebration (TV film)
1982 Natalie - A Tribute to a Very Special Lady (TV film)
1965 Hollywood My Home Town - a.z.
1963 Hollywood Without Make-Up - a.z.
Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.
Marilyn - a.z.

TV pořady

2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
1969 The 21st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1960 Annual Crafts & Arts Contest, The (TV pořad)
Special Gala to Support Kennedy Campaign (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace