foto

Steven Wright

  • nar. 6.12.1955 (64 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sweeney Killing Sweeney
2017 Emoji ve filmu
2005 Maska Junior
2003 Kafe a cigára
2000 Křupan
1999 Múza
One Soldier
1998 1999
Babe 2: Prasátko ve městě
Mazaní hoši
1995 Kanadská slanina
V dobrém i zlém
1994 Bez řečí
Blázni a poloblázni
Labutí princezna
Takoví normální zabijáci
1993 A tak jsem si vzal řeznici
1992 Gauneři
1990 Muži bez respektu
1988 Pravý Američan
The Appointments of Dennis Jennings
1986 Káva a cigarety
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
1979 Poslední slovo

TV seriály

2016 Horace and Pete (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
2015 Rozvedený se závazky (TV seriál)
A La Carte (S05E02)
2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
New Jersey/Airport (S02E13)
2001 Downer Channel, The (TV seriál)
1999 Becker (TV seriál)
Larry Spoke (S01E14)
1998 Herkules (TV seriál)
1996 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - a.z.
Mozaika (S05E04) - a.z.
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Edna se vrací (S02E11)
Oženil jsem se s postrachem účesů (S02E05)
Psí příběh (S02E01)
další epizody (5)
1992 Bob (TV seriál)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)

Dokumentární

2015 Call Me Lucky
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
2005 'Reservoir Dogs' Revisited (TV film)
1992 Two Mikes Don't Make a Wright
1987 Biography (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Káva a cigarety

TV pořady

1990 Steven Wright: Wicker Chairs and Gravity (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1999 One Soldier

TV seriály

2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Teslův efekt (S03E13)
Nahota (S03E12)

Dokumentární

1992 Two Mikes Don't Make a Wright

Scénografická filmografie

TV seriály

2015 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Pot Luck (S05E01)

Producentská filmografie

TV seriály

2015 Rozvedený se závazky (TV seriál)
The Road: Part 2 (S05E08)
The Road: Part 1 (S05E07)
Sleepover (S05E06)
další epizody (7)

TV pořady

1990 Steven Wright: Wicker Chairs and Gravity (TV pořad)

Host

TV pořady

2012 Do hlubin komedie (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Hysteria 3 (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1991 Comic Relief IV (TV pořad)
1990 Steven Wright: Wicker Chairs and Gravity (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky