foto

Steven Wright

  • nar. 6.12.1955 (62 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Emoji ve filmu
2005 Maska Junior
2003 Kafe a cigára
2000 Křupan
1999 Múza
One Soldier
1998 Babe 2: Prasátko ve městě
Mazaní hoši
1999
1995 Kanadská slanina
V dobrém i zlém
1994 Bez řečí
Blázni a poloblázni
Labutí princezna
Takoví normální zabijáci
1993 A tak jsem si vzal řeznici
1992 Gauneři
1990 Muži bez respektu
1988 Appointments of Dennis Jennings, The
Pravý Američan
1986 Káva a cigarety
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
1979 Poslední slovo

TV seriály

2016 Horace and Pete (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (8)
2010 Rozvedený se závazky (TV seriál)
2001 Downer Channel, The (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
1978 WKRP in Cincinnati (TV seriál)

Dokumentární

2015 Call Me Lucky
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
2005 'Reservoir Dogs' Revisited (TV film)
1992 Two Mikes Don't Make a Wright
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2012 Do hlubin komedie (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2001 Hysteria 3 (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
The Larry Sanders Show (TV pořad)
1991 Comic Relief IV (TV pořad)
1990 Steven Wright: Wicker Chairs and Gravity (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Káva a cigarety

TV pořady

1990 Steven Wright: Wicker Chairs and Gravity (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1999 One Soldier

TV seriály

2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Teslův efekt (S03E13)
Nahota (S03E12)

Dokumentární

1992 Two Mikes Don't Make a Wright

Producentská filmografie

TV pořady

1990 Steven Wright: Wicker Chairs and Gravity (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace