foto

Michelle Stafford

  • nar. 14.9.1965 (54 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Durant's Never Closes
2015 Pád Země (TV film)
2008 3 Days Gone
2007 Kde jsi? (TV film)
Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2003 Jak je těžké býti upírem
2002 Lost
Tichá spravedlnost
2000 Attraction
1999 Dvojí obvinění
1994 Další půlnoční běh (TV film)
1993 Body of Influence

TV seriály

2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Podezření (E03)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Zoufalé čarodějky (S08E04)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2001 Frasier (TV seriál)
Daphne a tajemství okrových desek (S09E03)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Urážlivé výroky (S05E09)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
Two Guys, a Girl and a Softball Team (S01E06)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1994 Odpadlík (TV seriál)
Štvanice (S02E17)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Tribes (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky