foto

Michelle Stafford

  • nar. 14.9.1965 (53 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Durant's Never Closes
2015 Pád Země (TV film)
2008 3 Days Gone
2007 Kde jsi? (TV film)
Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2003 Jak je těžké býti upírem
2002 Lost
Tichá spravedlnost
2000 Attraction
1999 Dvojí obvinění
1994 Další půlnoční běh (TV film)
1993 Body of Influence

TV seriály

2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Podezření (E03)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Zoufalé čarodějky (S08E04)
2004 Clubhouse (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Urážlivé výroky (S05E09)
1998 Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
Pacifické palisády (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1990 Tribes (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2013 The 40th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2012 The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2011 The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2010 The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2007 The 34th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2006 The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Show Tyry Banksové (TV pořad)
The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 SoapTalk (TV pořad)
The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace