foto

Tommi Eronen

  • nar. 18.9.1968 (51 let)
    Kuopio, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Play Rape
Tottumiskysymys
2018 Rozesmát, nebo zemřít
Siivooja
2013 Kalevala – Uusi Aika
2012 Jussi Vares: Nebezpečná hra
Mies joka kuuli murhan (studentský film)
2009 Dům košaté lásky
2008 My tři králové
Sauna
2006 Věčný bojovník
2004 Miehen sydän (TV film)
Výrobna dospělých
2002 Jätkien ilta
Risteys (studentský film)
2001 Emmauksen tiellä
Kahakka (TV film)
Onnenpeli 2001 (studentský film)
2000 Bad Luck Love
Sano Oili vaan (TV film)
1999 Rukajärven tie
1998 Aktin ylistys (koncert)
1995 Yövuoro: Night of the Living Doll
1994 Kesäyön unelma (TV film)
Marja (TV film)

TV seriály

2019 Koukussa (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (6)
2018 Koukussa (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Haaksirikko (E01)
Sorjonen (TV seriál)
Loppupeli 2/2 (S01E11)
Loppupeli 1/2 (S01E10)
Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (10)
2012 Roba (TV seriál)
Aseistettu ja vaarallinen (S01E02)
2011 Alamaailma (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Wanha toweri (S02E10)
další epizody (6)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Tonttu Toljanteri - Oikean joulun salaisuus (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (6)
2009 Lopun alku (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Isä (S01E11)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
další epizody (10)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Tuonelan portsari (S02E07)
1998 Putkinotko (TV seriál)
1994 Napaseutu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2014 Suuri asekeskustelu

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace