foto

Paul Soter

  • nar. 16.8.1969 (49 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Superpoldové 2
2013 Dark Circles
2009 The Slammin' Salmon
2007 Špioni a biják
2006 Oktoberfest
2004 Klub hrůzy
2001 Superpoldové
1996 Puddle Cruiser

TV seriály

2019 Tacoma FD (TV seriál)

TV pořady

2010 Broken Lizard Stands Up (TV pořad)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2013 Dark Circles
2007 Špioni a biják

Host

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)
2010 Broken Lizard Stands Up (TV pořad)
2002 Comedy Central Canned Ham: Super Troopers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace