foto

Michael Hogan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kensho at the Bedfellow
2009 Malý New York
2003 Kafe a cigára
2001 Gasline

TV seriály

2020 Doktoři (TV seriál)
Support System (S03E19)
So Long, Dawn Long (S03E18)
Reverse Cinderella (S03E16)
další epizody (6)
2019 Doktoři (TV seriál)
Whistleblower (S03E10)
Out for Blood (S03E09)
Peking Duck Day (S03E08)
další epizody (9)
2018 Doktoři (TV seriál)
Utíkej, doktore, utíkej (S01E13)
Pád do hlubin (S01E12)
Shooter (TV seriál)
Family Fire (S03E11)
2012 Agentura Jasno (TV seriál)
Heeeeere's Lassie (S06E11)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
The Devil's Zoo (E08)
Rabbit at Unrest (E07)
The Great Ape Escape (E06)
další epizody (8)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nezlomný charakter (S03E01)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Když Pán povstal (S03E08)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Lamač srdcí (S04E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky