foto

Joe Coppoletta

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Elitní zásahová jednotka (TV film)
1999 Bomby pod Berlínem (TV film)
1998 Gehetzt - Der Tod im Sucher (TV film)
1994 Americký kickboxer: Zápas smrti
1993 Legal Briefs

TV seriály

2007 Saints & Sinners (TV seriál)
2001 Millennium Mann (TV seriál)
1997 Nová dobrodružství Robina Hooda (TV seriál)
1995 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Na posvátné půdě (S03E18)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky