foto

Václav Hrzina

  • nar. 1975

Biografie

Václav Hrzina vystudoval režii na pražské FAMU, kterou absolvoval v roce 2016. Na škole natočil několik krátkometrážních a středometrážních filmů, jako Přání (2008) nebo Chvíle nepřítomnosti (2011). Spolupracoval na celovečerních filmech svých spolužáků Tomasze Mielnika (Cesta do Říma, 2015) a Víta Zapletala (Prach, 2015). Film Jak blízko tomu jsem (2016) je jeho závěrečná školní práce.

MFF Karlovy Vary

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nikdo nelže (studentský film)
2015 Cesta do Říma
2008 Pět měsíců a tři dny (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Jak blízko tomu jsem (studentský film)
2015 Prach

Režijní filmografie

Filmy

2016 Jak blízko tomu jsem (studentský film)
2015 Tonyo (studentský film)
2011 Chvíle nepřítomnosti (studentský film)
2009 Konec června, začátkem července (studentský film)
Podivný případ (studentský film)
2008 Každý druhý víkend (studentský film)
Přání (studentský film)
Starý automobil (studentský film)
2006 Bláto (studentský film)
2001 Prstýnky
1998 Žít ještě chvíli

Fanoušci tvůrce