foto

Nicholas Holmes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Redfern Now: Promise Me (TV film)
2004 Farscape: Mírová operace (TV film)
2001 My Brother Jack (TV film)
1998 Cody: The Wrong Stuff (TV film)
1997 Tlapka
1992 Backsliding

TV seriály

2020 The End (TV seriál)
Picking Scabs (E10)
Metastasized (E08)
Blood Sandwich (E07)
další epizody (6)
2018 Doktor srdcař (TV seriál)
No Laughing Matter (S03E10)
Call Me Irresponsible (S03E06)
Isn't She Lovely (S03E02)
další epizody (4)
2017 Doktor srdcař (TV seriál)
Penny for Your Thoughts (S02E06)
Both Sides Now (S02E05)
Your Game (S02E02)
další epizody (4)
2016 Doktor srdcař (TV seriál)
Mash (S01E10)
Say Sayonara (S01E09)
Golden Harvest (S01E06)
další epizody (6)
Lovci (TV seriál)
2015 Jste připraveni (TV seriál)
The Principal (TV seriál)
2014 Love Child (TV seriál)
Old School (TV seriál)
2013 Wonderland (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
Straits, The (TV seriál)
Tricky Business (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
Year of the Rooster (S05E04)
The Loaded Dog (S05E03)
2010 Spirited (TV seriál)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Show musí jít dál (S08E20)
Jako pára nad hrncem (S08E19)
Veselá vdova (S08E16)
další epizody (10)
2007 Námořní hlídka (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Tichá noc (S07E32)
Různé zprávy (S07E31)
Zkratka (S07E28)
další epizody (13)
2006 McLeodovy dcery (TV seriál)
Dvacet otázek (S06E32)
Riziko (S06E31)
Opatrné zacházení (S06E26)
další epizody (16)
2005 McLeodovy dcery (TV seriál)
Nové začátky (S05E32)
Tělo a duše (S05E31)
Horší než fikce (S05E28)
další epizody (14)
2004 Love My Way (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Druhé zklamání (S04E32)
Nenaplněná láska (S04E31)
Můj dům je i tvůj dům (S04E28)
další epizody (10)
2003 Out There (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
Rozruch (S03E30)
Navěky sbohem (S03E29)
Řeč těla (S03E26)
další epizody (10)
Farscape (TV seriál)
We're So Screwed: Part 2: Hot to Katratzi (S04E20)
Terra Firma (S04E13)
2002 Farscape (TV seriál)
I Shrink Therefore I Am (S04E08)
Promises (S04E05)
Crichton Kicks (S04E01)
další epizody (5)
2001 Farscape (TV seriál)
Die Me, Dichotomy (S02E22)
2000 Farscape (TV seriál)
A Clockwork Nebari (S02E18)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1992 The New Adventures of Black Beauty (TV seriál)
1990 Ultraman: Towards the Future (TV seriál)
1989 Fields of Fire III (TV seriál)
Tanamera - Lion of Singapore (TV seriál)

Dokumentární

2000 Solarmax
1998 A Breath
1996 Wild Australia: The Edge
1993 Imagine
The Journey
1991 Antarktida

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky