foto

Nicki Clyne

  • nar. 11.2.1983 (37 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Nicki Clyne je Kanadská herečka narozená 11. 2. 1983  ve Vancouveru, Britské Kolumbii. Studovala na školách Hugh Boyd Secondary School, University of British Columbia a Simon Fraser University. Má mnladšího Bratra Adama.

První významnou rolí byla role specialisty Callandry "Cally" Henderson Tyrol v pilotním filmu seriálu Battlestar Galactica na následně v seriálu až do 3. dílu 4. série Pevná pouta ("The Ties That Binds"). Mezi další významné role patří Saved! a Ill Fated.

KubatorD

Herecká filmografie

Filmy

2010 Godkiller
2006 Bezva jízda (TV film)
John Tucker musí zemřít
2004 Ill Fated
Zolar (TV film)
Černá ovce
2003 Battlestar Galactica (TV film)
2002 Byl jsem mladým Faustem (TV film)
Damaged Care (TV film)
Směr východ (TV film)
2001 Svatební šaty (TV film)
Zachránce

TV seriály

2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
The Ties That Bind (S04E03)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
The Son Also Rises (S03E18)
Dirty Hands (S03E16)
další epizody (6)
2006 Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
Unfinished Business (S03E09)
Torn (S03E06)
další epizody (13)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Flight of the Phoenix (S02E09)
Farma (S02E05)
další epizody (11)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Šest stupňů odloučení (S01E07)
Lakmus (S01E06)
Dobytí Bastily (S01E03)
další epizody (5)
Láska je Láska (TV seriál)
Letíme do New Yorku (S01E06)
Mrtví jako já (TV seriál)
Dům na prodej (S02E06)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Nicodemus (S01E15)
2000 Just Deal (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
Sekce 9 (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)

Dokumentární

2002 HypaSpace (TV seriál)