foto

Pieter Verhoeff

  • nar. 4.2.1938
    Lemmer, Friesland, Nizozemsko
  • zem. 17.4.2019 (81 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nejlepší sportovec století
1996 Šaty

TV seriály

2012 Moordvrouw (TV seriál)
1990 Jiskefet (TV seriál)

Dokumentární

2007 Allemaal film (TV seriál)
1993 Op de fiets naar Hollywood

Producentská filmografie

Filmy

2005 Een gelukkige hand

Host

TV pořady

1995 Videofilmen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky