foto

Sherry Miller

  • nar. Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Christmas Encore (TV film)
2016 Love's Complicated (TV film)
2013 I'll Follow You Down
2008 Ice Blues
2007 For Lease
2006 Já jsem ty a ty jsi já
Rozhřešení (TV film)
2005 Koma
2003 Pomsta je sladká (TV film)
2002 Krutý verdikt (TV film)
Osobní zkouška (TV film)
Too Young to Be a Dad (TV film)
2001 Drsná škola
Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Lucky Girl (TV film)
Vražda mezi přáteli (TV film)
2000 Harryho případ (TV film)
Tribulation
1999 Divná spravedlnost (TV film)
Smrt panen
1998 Harlequin 7 - Důvod ke svatbě (TV film)
Seznam mrtvých (TV film)
Skandální příběh Jacqueline Susannové (TV film)
1996 Blbouni
Care and Handling of Roses, The (TV film)
Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
Sabrina (TV film)
Shadow Zone: The Undead Express (TV film)
1995 Dítě na půjčku (TV film)
Johnny Mnemonic
1994 Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV film)
1986 Milostná dobrodružství aneb Manželské prázdniny
1981 Utilities

TV seriály

2017 Výkupné (TV seriál)
The Return (S01E01)
2015 Open Heart (TV seriál)
2014 Bitten (TV seriál)
2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Last Dance (S02E08)
2008 The Trojan Horse (TV seriál)
jPod (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Nejlepší roky (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Královská nemocnice (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Bliss (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Screech Owls (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 D.C. (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
Secret Service (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1980 Bizarre (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1971 Polka Dot Door (TV seriál)

TV pořady

1976 Second City TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace