foto

Philip Anthony

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Indésirables
2012 Biktima
2006 Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
1997 Sharpova spravedlnost (TV film)
1993 Jezdci (TV film)
Neopouštěj mě (TV film)
1992 Mužský rod (TV film)
1985 Family Ties Vacation (TV film)

TV seriály

2015 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Stag Do (S02E04)
2013 Drifters (TV seriál)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Posvátná víra (S14E07)
2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)
2004 Genius of Mozart, The (TV seriál)
2003 Špióni z Cambridge (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Hercule Poirot (TV seriál)
Vraždy podle abecedy (S04E01)
1985 Léta Páně (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Podezření (S04E04)
1968 Sherlock Holmes (TV seriál)
Dobrodružství ve vile Wisteria (S02E12)
1966 Intrigue (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky