foto

Clay Wilcox

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Medicine Men
2019 After We Leave
2017 South Dakota
2014 The Bloody Indulgent
2012 Last Kind Words
2011 Honba za pokladem
2008 Shoot First and Pray You Live (Because Luck Has Nothing to Do with It)
2007 Hrdinové a zbabělci
2003 A Little Crazy
2001 Free
2000 Beach Boys (TV film)
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Šedesátá léta (TV film)
1989 Nashville Beat (TV film)
1988 Pevnost
Rock 'n' Roll Mom (TV film)
1984 Filadelfský experiment
1983 Sole Survivor

TV seriály

2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Measures (S03E11)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Není tam (S04E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
73 vteřin (S12E01)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Populární děti (S01E10)
Night Stalker (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Holubičí komise (S01E18)
Odložené případy (TV seriál)
Pomsta (S02E16)
2004 Deadwood (TV seriál)
Bullock se vrací do tábora (S01E07)
Jack McCall a jeho soud (S01E05)
Nový průzkum (S01E03)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Uzávěrka (S02E19)
2003 Beze stopy (TV seriál)
Opři se o mne (S01E13)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Carbon Creek (S02E02)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Muž s oběma botami pravými (S07E03)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Child of Hope (S09E09)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
End Games (S03E16)
Of Human Bondage (S03E14)
1998 Doktoři z L. A. (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
1997 USA High (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
My Wild Irish Nose (S04E10)
1996 Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
China Beach (TV seriál)
Knightwatch (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky