foto

Barbara Flynn

  • nar. 5.8.1948 (70 let)
    Hastings, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Christmas Candle
2012 Počasí jako malované
2009 Burlesque Fairytales
2007 Christmas at the Riviera (TV film)
Potopení Marchioness (TV film)
2006 Cracker (TV film)
Miss Potter
2005 Malice Aforethought (TV film)
2004 Případy inspektora Lynleyho: Kdyby jsou chyby (TV film)
2003 Hornblower III - Povinnost (TV film)
Hornblower III - Věrnost (TV film)
2002 Night Flight (TV film)
2000 Law, The (TV film)
Lorna Doone (TV film)
1999 Mauvaise passe
You're Dead...
1997 Dear Nobody (TV film)
1996 Vanishing Man, The (TV film)
1990 Rychlá změna
1987 Beiderbecke Tapes, The (TV film)
1986 Season's Greetings (TV film)
1982 Nemocnice Britannia

TV seriály

2019 Na mušce (TV seriál)
Do You Know How to Dispose of a Body? (S02E01)
2018 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2014 1864 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2012 Borgiové (TV seriál)
Volba (S02E05)
2011 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Nedokonale dokonalé vraždy (S14E04)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Královna (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
2007 Cranford (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Projekt Afrodíté (S11E04)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Královna Alžběta (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
Moře duší (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt na Nilu (S09E03)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2001 Krůček k vraždě (TV seriál)
Perfect (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1997 Vanishing Man, The (TV seriál)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
Bedna (TV seriál)
The Big Crunch, Pt. 1 (S02E04)
To Be a Somebody, Pt. 2 (S02E02)
To Be a Somebody, Pt. 1 (S02E01)
1993 Bedna (TV seriál)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 2 (S01E07)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 1 (S01E06)
To Say I Love You, Pt. 3 (S01E05)
další epizody (6)
1992 Maigret (TV seriál)
Performance (TV seriál)
1991 Joshua Jones (TV seriál)
1988 Beiderbecke Connection, The (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
Boon (TV seriál)
1985 The Beiderbecke Affair (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1982 New Adventures of Lucky Jim, The (TV seriál)
The Barchester Chronicles (TV seriál)
1981 Last Song, The (TV seriál)
Maybury (TV seriál)
Second Chance (TV seriál)
1980 Keep It in the Family (TV seriál)
1977 Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Story of the Costume Drama (TV seriál)
2003 Bůh v mozku (TV film)
1990 Cutting Edge (TV seriál)
1968 Scene (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Big Fat Gypsy Weddings (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace