foto

Nataša Gáčová

  • nar. 18.4.1977 (40 let)
    Kladno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nataša Gáčová odmaturovala v roce 1996 na gymnáziu Jana Ámose Komenského v Novém Strašecí. V letech 1997-2001 studovala katedru činoherního divadla DAMU, obor činoherní herectví. Za studií hrála v nejen v Disku, ale i v amatérském divadle Luna Stochov, kde hrála v inscenacích Blázen a jeptiška, Pokojíček ad. Hostovala v divadle Reduta a v roce 2001 nastoupila angažmá v Činoherním studiu v Ústí nad Labem. Zde se poprvé představila ještě před svým angažmá v inscenaci Enquistovy Faidry.

Činoherní studio Ústí nad Labem

Herecká filmografie

Filmy

2015 Zlatý ruce
2009 Nordost (divadelní záznam)
2004 Agentura Puzzle: Pohřeb (TV film)
2003 Město bez dechu (TV film)
2001 Nikdo neměl diabetes (TV film)

TV seriály

2017 Polda (TV seriál)
Čarodějky (S02E04)
Poslední tramp (S02E01)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Na vodě (S01E03)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Vražda s odpuštěním (E08)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bláznivá smrt (S04E02)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Klukovina (E05)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Ctirad a Šárka (S03E22)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Bacha na pohádky! (S01E58)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace