foto

Jozef Poljaček

  • nar. 15.6.1932
    Bratislava, Československo
  • zem. 4.5.1995 (62 let)
    Košice, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Astral (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)
1977 Amerikánci (TV film)
1976 Hra na manželstvo (TV film)
1963 Toreador (TV film)
1957 Posledná bosorka
Zemianska česť
1956 Nie je Adam ako Adam

Režijní filmografie

Filmy

1994 Otec (TV film)
Spiaca krásavica a Železný princ (TV film)
1993 Vodníkova svadba (TV film)
1992 Smútočný závoj (TV film)
1991 Pozvánka do pekla (TV film)
1990 Študent (TV film)
1989 Domček so záhradkou (TV film)
Prameň živej vody (TV film)
1988 Chvastúň (TV film)
Patent na život (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
Dom žien (TV film)
1986 Kométa (TV film)
1985 Henrich VIII. (TV film)
1984 Kde vtáci nespievajú (TV film)
Komisár Erno (TV film)
Črepy prinášajú šťastie (TV film)
1983 72 stupňov pod nulou (TV film)
Dúšok na obrátke (TV film)
Starosta (TV film)
1982 Johanka (TV film)
Vrah som ja (TV film)
1981 Fiškus zo siedmej triedy (TV film)
Richtársky tanec (TV film)
Ďatelinkový štvorlístok (divadelní záznam)
1980 Brzdná dráha (TV film)
1979 Beethoven a džínsy (TV film)
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
1977 Amerikánci (TV film)
V metelici času (TV film)
Železný zákon (TV film)
1976 Hra na manželstvo (TV film)
1975 Jeden z nás (TV film)
O múdrej pekárovej žene (TV film)
Prípad, ktorý sa nikdy nedostal do spisov (TV film)
1974 Barbarské variácie (TV film)
Okuliare (TV film)
1973 Obyčajný príbeh (TV film)
Rozkaz (TV film)
1972 Kamenný vladár (TV film)
1971 Ostrov (TV film)
1970 Miniatúrny portrét (TV film)
1969 Na pol ceste strom (TV film)
1967 Bezvýznamná žena (TV film)
Hrdina (TV film)
Korolianus (divadelní záznam)
1966 Cestujúci (TV film)
Cintorín hrdze (TV film)
Frndolína (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Starosta (TV film)
1973 Obyčajný príbeh (TV film)
1966 Cestujúci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky