foto

Shantel VanSanten

  • nar. 25.7.1985 (33 let)
    Luverne, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Shantel VanSanten, narozená 25. července 1985, je americká herečka a modelka. V televizi se objevila jako Quinn James v seriálu ONE TREE HILL. Zahrála si např. ve filmech YOU AND I a NEZVRATNÝ OSUD 4. Jako modelka vystupovala v časopisech Teen Vogue a Seventeen.

VanSanten se narodila v Luverne, v Minnessotě a vyrůstala v Dallasu, kde navštěvovala Texas Christian University ve Fort Worth. Během studia začala svou kariéru v patnácti letech jako modelka pro Page Parker Management.

Shantel se na obrazovkách poprvé objevila jako finalistka reality show SPORTS ILLUSTRATED: SWIM SUIT MODEL SEARCH. V roce 2007 si zahrála ve filmu YOU AND I. Film se natáčel v Los Angeles, v Kalifornii a v Moskvě. Ve filmu zazářila po boku Mische Bartona.

V roce 2009 si zahrála roli Lori Milligan v NEZVRATNÉM OSUDU 4. Film měl světovou premiéru 28. srpna 2009 a během prvního víkendu vydělal zhruba 28 mil. dolarů. V kině byl film promítán v 3D formátu a celosvětový výdělek činil 183 mil. dolarů.

Rostislav "Alexandre" Talafa

Herecká filmografie

Filmy

2017 Love Blossoms
2014 Something Wicked
2012 A Golden Christmas 3 (TV film)
2011 In My Pocket
You and I
Ztracený čas
2009 Nezvratný osud 4
2008 Na vlnách hrůzy
2007 Spellbound (TV film)
2006 Savage Spirit
2005 Three Wise Guys (TV film)

TV seriály

2018 Shooter (TV seriál)
Red Light (S03E13)
Patron Saint (S03E12)
Family Fire (S03E11)
další epizody (13)
2017 Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
Across the Rio Grande (S02E06)
další epizody (10)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Familee Ties (E13)
Shooter (TV seriál)
Killing Zone (S01E06)
Overwatch (S01E04)
Musa Qala (S01E03)
další epizody (5)
Timeless (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Flash (TV seriál)
The Reverse-Flash Returns (S02E11)
Potential Energy (S02E10)
2015 Poslové (TV seriál)
Houstone, máme problém! (E13)
Jiskra naděje (E12)
Sklizeň (E11)
další epizody (13)
Noční směna (TV seriál)
Eyes Look Your Last (S02E03)
The Flash (TV seriál)
Running to Stand Still (S02E09)
Legends of Today (S02E08)
Gorilla Warfare (S02E07)
další epizody (8)
2014 Gang Related (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
One Tree Hill (S09E13)
Anyone Who Had a Heart (S09E12)
Danny Boy (S09E11)
další epizody (13)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
This Is My House, This Is My Home (S08E22)
Flightless Bird, American Mouth (S08E21)
The Man Who Sailed Around His Soul (S08E20)
další epizody (11)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
Darkness on the Edge of Town (S08E11)
Lists, Plans (S08E10)
Between Raising Hell and Amazing Grace (S08E09)
další epizody (19)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Ztracená dcera (S05E14)
One Tree Hill (TV seriál)
Some Roads Lead Nowhere (S07E12)
You Know I Love You, Don't You (S07E11)
You Are a Runner, and I Am My Father's Son (S07E10)
další epizody (12)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace