foto

Bobby Campo

  • nar. 9.3.1983 (36 let)
    Wheeling, West Virginia, USA

Biografie

Robert Joseph Camposecco alias "Bobby Campo" se narodil 9. března 1983 ve Wheeling, West Virginia, USA. Jeho matka byla maskérka celebrit a jeho děda byl rozhasová celebrita, díky čemuž se Bobby začal zajímat o hraní.

Nejvíce je známý rolí ve filmu NEZVRATNÝ OSUD 4 z roku 2009, kde ztvárnil hlavní roli Nicka O'Bannon, který má předtuchu a zachrání pár lidí před smrtí. V tom samém roce se objevil v ne moc úspěšném pokračování Pravé blondýnky, PRAVÁ BLONDÝNKA 3. Jako každý herec se objevil i v mnoha epizodních rolí, za zmínku stojí seriály DOKTOR MOZEK, KRIMINÁLKA MIAMI či GREEK.

Mezi jeho největší zájmy patří jízda na kole, na kole dokonce jezdí i v šílené newyorkské dopravě. Bobby má opravdu rád své fanoušky, odpovídá téměř na všechny jejich komentáře na facebooku.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Christmas Camp
Nightmare Shark (TV film)
Unbroken: Path to Redemption
2017 Maestro Mario
Sharing Christmas (TV film)
2016 Atomic Shark
My Christmas Love (TV film)
2014 Jazz Funeral, The
Starve
2013 Snow Bride (TV film)
2012 Maturita s překážkami
2011 Královna
Seance
Vánoční cesta lásky (TV film)
2009 Nezvratný osud 4
Pravá blondýnka 3
2007 Katrina (TV film)
2006 99
2005 Upíři (TV film)

TV seriály

2016 Scream (TV seriál)
When a Stranger Calls (S02E12)
Let the Right One In (S02E07)
Jeepers Creepers (S02E06)
další epizody (4)
2015 Scream (TV seriál)
Revelations (S01E10)
The Dance (S01E09)
Ghosts (S01E08)
další epizody (8)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kupčení s hrůzou (S15E14)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Běžná úchylka (S01E03)
Cena za lidskost (TV seriál)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
Your Body Is a Condemned Wonderland (S03E08)
What's Blood Got to Do With It? (S03E06)
další epizody (6)
Strážce pořádku (TV seriál)
Decoy (S04E11)
Chirurgové (TV seriál)
Chci tě při sobě (S10E02)
Zpečetit svůj osud (S10E01)
2012 Audrey (TV seriál)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zaseté zlo (S08E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Solitary (S11E03)
2008 Greek (TV seriál)
The Great Cappie (S01E12)
A New Normal (S01E11)
2006 South Beach (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce