foto

Laurent Capelluto

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Lutte des classes
2016 Faut pas lui dire
2015 Jsem tu pro vás
Jsem voják
2014 Aféra Clearstream
Je te survivrai
2013 Chvíle setkání
Grand garçon
La Vie domestique
2012 Je me suis fait tout petit
Láska
Operation Libertad
Trois mondes
Ve spěchu
2011 Elle ne pleure pas, elle chante
Fils unique
Když půlnoc dovolí
Pád do noci
2010 Nic k proclení
Simon Werner a disparu...
2009 Hors cadre
La Grande Vie
OSS 117: Ztracen v Riu
Pan Nikdo
Pour un fils
2008 Vánoční příběh
2007 Coquelicots
2005 Couleur des mots, La
2004 Trop jeune pour moi? (TV film)
Un film avec une très bonne histoire
Zabij mě s citem
2003 Adorable femme des neiges, L' (TV film)
La vie comme elle va (TV film)
Le Tango des Rashevski
1999 Amazones, Les

TV seriály

2019 Zone Blanche (TV seriál)
L'Ombre et les proies (S02E08)
Comme un chien (S02E07)
Sanctuaire (S02E06)
další epizody (8)
2017 Zone Blanche (TV seriál)
La fin n'est que le commencement (S01E08)
Le Secret derrière la fenêtre (S01E07)
Sombres héros (S01E06)
další epizody (8)
2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Mme Costa (S02E05)
další epizody (7)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Les Rebelles du 17 juin 1940 (E01)
2007 Melting Pot Café (TV seriál)

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace