foto

Ed Sullivan

  • nar. 28.9.1901
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.10.1974 (73 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Elvis Found Alive - a.z.
1971 Fight of the Century (TV film)
1963 Bye Bye Birdie
1954 General Foods 25th Anniversary Show: A Salute to Rodgers and Hammerstein (TV film)
1939 Big Town Czar
1934 Ed Sullivan's Headliners
1933 Mr. Broadway

TV seriály

1957 Mr. Adams and Eve (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2018 Elvis Presley: Věčné hledání - a.z.
2014 Jean Sebergová (TV film) - a.z.
2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
2009 The Doors - When You're Strange - a.z.
1996 Beatles Diary
1995 Antologie Beatles (TV seriál) - a.z.
1994 Beatles: The First U.S. Visit, The
1984 Ingrid - a.z.
1981 Elvis: Takhle to je! - a.z.
1964 Beatles v USA (TV film)
1959 Disneyland '59 (TV film)

TV pořady

2009 Comedy Central Roast of Joan Rivers (TV pořad)
1991 The Very Best of the Ed Sullivan Show 2 (TV pořad) - a.z.
1970 Flip (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1967 The Kraft Music Hall (TV pořad)
The Smothers Brothers Comedy Hour (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 CBS Fall Preview Special: Seven Wonderful Nights (TV pořad)
1959 The 11th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Hudební videoklipy

1981 George Harrison: All Those Years Ago (hudební videoklip) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace