foto

William H. Tuntke

  • nar. 24.9.1906
  • zem. 25.8.1997 (90 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1984 Cloak & Dagger
1980 Nahá bomba
1978 Ponorka na dně

TV seriály

1985 Code Name: Foxfire (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Dva pohledy na zákon (S03E24)
Zapomenutý pokoj (S03E16)
1975 Kojak (TV seriál)
Byl krutý mráz, plál hvězdy jas (S03E15)
Záruka vrácených peněz (S03E13)
Daleko od Times Square (S03E12)
další epizody (22)
1974 Kojak (TV seriál)
Smolař všechno schytá (S02E15)
Zrada (S02E14)
Ruku na srdce a přísahej (S02E13)
další epizody (26)

Herecká filmografie

TV seriály

1974 Kojak (TV seriál)
Poslední obřady za mrtvého kněze (S01E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky