foto

Rick James

  • nar. 1.2.1948
    Buffalo, New York, USA
  • zem. 6.8.2004 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Doživotí

TV seriály

2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Holla (TV seriál)
1998 Getting Personal (TV seriál)
Městečko South Park (TV seriál)
Koncert pro Šéfa (S02E14)
1983 A-Team (TV seriál)

Dokumentární

2004 40 Most Awesomely Bad Dirrty Songs... Ever (TV film)
2003 E! 101 Most Shocking Moments in Entertainment History (TV film)
I Love the '70s (TV seriál)
1998 Motown 40: The Music Is Forever (TV film)
1997 Behind the Music (TV seriál)
1983 Motown 25: Yesterday, Today, Forever (TV film)

Hudební videoklipy

2006 Busta Rhymes feat. Rick James - In the Ghetto (hudební videoklip)
2004 20th Century Masters: The Best of 'The Temptations' - The DVD Collection (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2003 Surreal Life, The (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Rock Concert (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky